Blog

Abonnement

Je kunt aan een gratis tablet komen door mee te doen aan één van de acties die je aantreft op de hoofdpagina, je kunt je geluk beproeven door mee te doen aan één van de prijsvragen, maar er is nog een optie om een gratis tablet naar keuze te krijgen.

Die optie is het afsluiten van een abonnement. Het werkt hetzelfde als met een telefoon. Als je een telefoon afsluit met een abonnement krijg je de telefoon vaak gratis, maar betaal je natuurlijk wel maandelijks abonnementskosten. Zo werkt het voor een tablet ook.

Op de voorpagina waar de acties staan vermeldt zie je ook al de aanbieder Typhone staan. Hier heb je een ontzettend ruime keuze in gratis tablets, uiteraard in combinatie met een abonnement. Een abonnement is erg lekker wanneer je niet afhankelijk wilt zijn van wifi stations, maar gewoon wilt kunnen internetten wanneer het jou uitkomt.

Op de website van Typhone kun je kiezen uit een zeer ruim assortiment van tablets en providers, zodat je direct ziet welke provider een abonnement heeft dat past bij jouw gedrag.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor de website van Typhone en bekijk het aanbod.

Categorie: Informatie