Blog

Apple laat weer van zich horen

We moeten het inmiddels toch al een geruime tijd stellen met de iPad 4, of zoals Apple de tablet zelf noemt de iPad Retina. Er is echter zeer goed nieuws te melden, want naar alle waarschijnlijkheid komt de nieuwe iPad er op 15 oktober aanstaande. De bron die deze informatie heeft gemeld is echter niet de meest betrouwbare en dus is het nog maar afwachten of de nieuwe iPad inderdaad zijn intrede zal gaan maken op 15 oktober. De bron die het nieuws naar buiten heeft gebracht is namelijk de website Macgeneration. Deze heeft in het verleden ook al dergelijke informatie naar buiten gebracht die niet klopte, maar het enige wat we kunnen doen is afwachten om te zien of de genoemde datum inderdaad de datum van introductie zal zijn.

Apple komt met heel nieuw assortiment

apple-ipad-logoNiet alleen zal er een nieuwe iPad komen, want ook op het gebied van Mac computers en de Apple TV zullen er hoogstwaarschijnlijk weer nieuwe versies op de markt komen. Ook zal Apple naar alle waarschijnlijkheid weer met een nieuw besturingssysteem komen.

Naast de nieuwe ‘normale’ iPad zal er ook de nieuwe iPad mini aankomen. Het is nog even afwachten of deze nieuwe iPads direct door adverteerders zullen worden gaan gebruikt in gratis iPad acties, zoals bijvoorbeeld wel al gebeurt met de nieuwe tablet van Samsung.

Categorie: Informatie