Blog

Apps

De term apps staat voor applicaties. Voor het gemak hebben wij het in dit artikel over apps.

Wat zijn apps?

Een app is als het ware een programma’tje wat je kunt toevoegen op je tablet. Dit kan zijn in de vorm van een spelletje, maar het kan ook informatief zijn in de vorm van nieuws.

Alle grote bedrijven hebben tegenwoordig apps die je (meestal gratis) kunt downloaden en toevoegen op je tablet. Denk hierbij aan de grote televisieproviders die allemaal gratis apps aanbieden om live televisie te kijken (mits je geabonneerd bent natuurlijk).

Een andere bekende app is die van Angry Birds, een spelletje voor de iPad. Zo zijn er nog tal van apps die je tablet kunnen verrijken. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, maar geloof ons, voor bijna alles wat je zoekt zal er een app bestaan.

Dagelijks schieten er weer honderden apps als paddestoelen uit de grond. Bedrijven, en ook gewoon individuen, zijn dagelijks bezig met nieuwe apps, dus wat er vandaag nog niet is kan morgen wel ineens bestaan.

Het is wel afhankelijk van het soort tablet dat je hebt hoe je aan deze apps kan komen. Zo heeft Apple bijvoorbeeld zijn eigen Apple Store om alles te downloaden. Dat is allemaal niet zo moeilijk en spreekt voor zich.

Categorie: Informatie