Blog

Binnenkort komt Sony met grote tablet

Het was al enige tijd bekend dat we ook van Sony een tablet mochten verwachten die groter is dan de reguliere tablets en qua formaat eigenlijk ook niet onder doet voor een laptop, maar in 2015 gaat de tablet dan ook definitief komen.

De tablet die Sony in 2015 uit zal gaan brengen wordt dus zoals gezegd een grote, want het formaat komt in totaal namelijk uit op 12,9 inch. Alhoewel dit een aardig grote tablet gaat worden is het inmiddels al niet meer nieuw dat er zo’n grote tablet gaat worden uitgebracht, want Microsoft en ook Samsung gingen Sony hierin al voor en ook wordt er al sinds lange tijd gespeculeerd over een tablet met ongeveer datzelfde formaat van Apple, maar daarover zijn verder nog geen definitieve uitspraken gedaan door het bedrijf zelf. Dat geldt wel voor de tablet van Sony, want daarbij is namelijk bevestigd dat deze gaat komen, maar men is er nog niet helemaal over uit wanneer dit dan zou moeten gebeuren. In elk geval kan er rekening mee worden gedaan dat dit nog voor de zomer van 2015 gaat gebeuren.

Andere specificaties naast formaat

Het formaat van de tablet is dus reeds bekend en de resolutie van de tablet van Sony komt uit op 3840×2400 pixels. Verder is er als vanzelfsprekend een camera aanwezig op de tablet en deze is goed voor 8 megapixels. Uiteraard zal de tablet gaan draaien op de nieuwste versie van Android en als prijs voor deze tablet kun je waarschijnlijk denken aan een bedrag dat rond de 800 euro komt te liggen.

Categorie: Informatie