Blog

Diversiteit in tablets

Er is een grote diversiteit in de verschillende tablets die gratis worden weggeven bij producten of diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Castle Telecom een iPad krijgen bij afname van een telefoonabonnement.

UnitedConsumers aan de andere kant heeft een populaire gratis tablet in de vorm van een Samsung Galaxy Tab 10.1 als je besluit een zorgverzekering via hun af te sluiten. Zo pak je niet alleen een hoop voordeel op je zorgverzekering, maar pak je dus ook een hele mooie gratis tablet mee.

Dit zijn natuurlijk bijzonder hoge kwaliteit tablets. Er worden ook iets ‘mindere’ grote namen weggegeven. Dat wil echter niet zeggen dat ze heel veel onderdoen voor de tablets van Apple of Samsung. Wat te denken van de Yarvik tablet die de Leesmap weggeeft als je voor een jaar een abonnement neem op een populair tijdschrijft als de Flair of Panorama.

Dat zijn nog is een paar leuke tablets om voor niks te krijgen. Natuurlijk kun je beter kijken of je het hoofdproduct nodig hebt en of dit voor je van pas komt. Als dat zo is dan is een gratis tablet altijd leuk om te krijgen. Met zoveel goeie deals zit er misschien wel serieus iets leuks voor je bij.

Categorie: Informatie