Blog

Drie nieuwe Asus tablets op Windows

Onlangs is door Asus de Transformer Book Chi op de markt gebracht en Asus heeft deze tablet uitgebracht in maar liefst 3 verschillende formaten, zodat er voor ieder wat wils is.

Er zal van de Asus Transformer Book Chi zowel een versie verschijnen van 8,9 inch, 10,1 inch en 12,5 inch. Al deze tablets hebben met elkaar gemeen dat wanneer je er eentje aanschaft je hierbij ook een toetsenbord krijgt geleverd – zoals we al eerder bij Asus tablets gezien hebben – welke je zelf vast kunt klikken aan je tablet en uiteraard ook kunt ontkoppelen. Het gebruik van een toetsenbord bij een tablet maakt het uiteraard een stuk eenvoudiger om teksten te typen op je tablet en zeker als dit met enige regelmaat moet gebeuren kan een van de nieuwe tablets van Asus – 1 van de 3 Transformer Book Chi’s – een goede keuze zijn.

Ook specificaties bij Asus tablets verschillend

Het spreekt voor zich dat de tablets niet alleen verschillen in formaat, maar dat ook de specificaties wisselend zijn. Zo heeft de grootste tablet van de 3 bijvoorbeeld een qhd-scherm, terwijl de tablet met 10,1 inch beschikt over een full hd-scherm. De resolutie van de 8,9 inch tablet ligt op zijn beurt weer lager met 1280×800 pixels. Ook de prijzen verschillen aanzienlijk, want de laatst genoemde tablet kost je 299 euro en is dus ook de goedkoopste tablet van Asus van dit stel, terwijl de duurste maar liefst 699 euro moet gaan kosten. Wil je voor de middenweg kiezen, dan ben je 399 euro kwijt voor de 10,1 inch tablet.

Categorie: Informatie