Blog

Goedkope tablet kopen bij Aldi

De Aldi is allang niet meer alleen maar een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, want al voor zeer lange tijd verkopen zij ook heel regelmatig computers, smartphones en allerlei van dat soort zaken. Nu is ook bekend geworden dat Aldi een tablet zal gaan verkopen. En Aldi zou Aldi niet zijn als het niet een hele goedkope tablet zou worden en dat zal dan dus ook het geval zijn. Het wordt een tablet die in totaal 10 inch aan beeldscherm heeft. Het mooie is inderdaad dus dat de tablet zeer betaalbaar zal zijn, want het prijskaartje wat er aan de tablet hangt bedraagt net geen 180 euro. Indien je dus graag een tablet wilt hebben, geen gratis iPad of gratis tablet kunt vinden, en goedkoop uit wilt zijn biedt de Aldi hiertoe dus nu een uitstekende mogelijkheid.

Het is natuurlijk niet een kwalitatief hoogstaande tablet, maar als we eerlijk zijn zou je dat voor dat geldbedrag ook eigenlijk niet mogen verwachten. Zo moet je met deze goedkope tablet onder meer inboeten op de duur dat de tablet standby kan staan, want deze bedraagt amper 6 uur. In verhouding met bijvoorbeeld een nieuwe iPad of een Samsung tablet is dit iets meer dan de helft van hoe lang deze dure tablets het in standby modus uit kunnen houden. Ook de verdere specificaties zoals de kwaliteit van het beeldscherm en dergelijke zijn uiteraard minder, maar voor iemand die gewoon graag een tablet in bezit wilt krijgen biedt de Aldi dus prima mogelijkheden.

Een tablet kopen is dus een optie, een gratis tablet is daarnaast ook een optie en heb je nog een optie tot een tablet verkopen bij verschillende aanbieders, of beter gezegd afnemers.

Categorie: Informatie