Blog

Het belang van wifi

Het belang van het hebben van wifi op je tablet is natuurlijk immens. Als je geen wifi op je tablet hebt kun je er vrij weinig mee. Gelukkig is elke tablet standaard uitgerust met wifi. Dit houdt automatisch in dat elke tablet geschikt is om mee op internet te surfen.

Uitbreiden van wifi naar 3G (of 4G)

De tablets die bij een gratis tablet actie zijn betrokken op onze website hebben slechts wifi op de tablet. De tablets zijn dus niet geschikt om een mobiel internet abonnement op af te sluiten. Ook kun je je gratis verkregen tablet niet uitbreiden naar mobiel internet, want daarvoor moet een tablet namelijk 3G of 4G compatibel zijn en dat zijn de tablets die je hier kunt krijgen niet.

Tablets die 3G of 4G compatibel zijn kosten namelijk automatisch meer geld en de adverteerders willen je een knappe tablet voorschotelen, maar uiteraard hoeft het allemaal niet meer te kosten dan nodig is. En 3G of 4G compatibel is nu eenmaal een optie en zit niet standaard op een tablet, dus kiezen adverteerders van een gratis tablet ervoor om dit achterwege te laten. We kunnen ze ook geen ongelijk geven om eerlijk te zijn.

Categorie: Informatie