Blog

Mini tablet

Op het moment van schrijven hebben wij geen acties lopen voor een mini tablet, maar omdat wij geen acties ervoor hebben lopen voor een gratis mini tablet wil dit natuurlijk niet zeggen dat je de mini tablet niet gewoon in de winkel kunt gaan kopen. Wat is nu eigenlijk een mini tablet en wat verschilt dit met een ‘normale’ tablet?

Zoals de naam mini tablet al zegt is het een tablet die qua formaat een stuk kleiner is dan de gangbare maat van een tablet. Er zijn tablets die een diagonaal hebben van het beeldscherm van 7 inch en van 10 inch en de diagonaal van een mini tablet zit daar dus nog onder. Denk bij een mini tablet bijvoorbeeld aan de iPad mini.

Mini tablets zijn per definitie iets goedkoper dan de normalere formaten tablet, maar daarentegen vinden wij persoonlijk het scherm net even te klein en zijn wij zeker meer te spreken over schermen van 7 inch en 10 inch. Het is net wat je zelf handig vindt. Maar zoals gezegd hebben we dus geen gratis tablet acties voor de mini tablet. Voorheen hadden we een actie van Nuon, maar die was wegens het enorme succes alweer vrij snel tot een einde gekomen.

Categorie: Informatie