Blog

Succes voor Asus

Blijkbaar gaat het erg goed met de verkoop van de tablets van Asus, want het bedrijf heeft laten weten dat het een bijzonder goede laatste periode achter de rug heeft wat de verkoopcijfers betreft. Wat heet, want het betreft zelfs de hoogste omzet die Asus ooit heeft behaald. Zelfs voor het bedrijf zelf lijkt het toch een beetje als een verrassing te komen.

Asus is natuurlijk al jarenlang gespecialiseerd in het maken van laptops en tablets. Onlangs heeft Asus ook nog samen met Google een tablet gemaakt, de Nexus tablet, en het lijkt het bedrijf in deze periode dus bijzonder voor de wind te gaan.

Het succes dat Asus momenteel boekt zou met name te danken zijn aan de toenemende vraag naar producten zoals dus tablets van het bedrijf in met name landen die gelegen zijn in Latijns-Amerika, maar daarnaast groeit ook de vraag in China naar de tablets en laptops van Asus. Asus biedt hoogwaardige producten aan tegen een toch goed betaalbare prijs en daarmee kunnen ze zich blijkbaar dermate goed onderscheiden van de concurrentie dat dat de tablet en laptop het beiden erg goed doen momenteel.

Categorie: Informatie