Blog

Tweede versie LG G Pad 10.1 aangekondigd

De LG G Pad was natuurlijk al een tijdlang verkrijgbaar, maar nu heeft LG ook een opvolger van deze tablet geïntroduceerd en dit is de LG G Pad II 10.1.

Uiteraard zijn er ten opzichte van de eerdere LG G Pad met een 10,1 inch beeldscherm een aantal zaken veranderd aan deze opvolger en om te beginnen zal deze tablet uit de doos al draaien op Android Lollipop. Als processor maakt de tablet gebruik van een Snapdragon 800 en de camera’s krijgen aan de achter- en voorzijde respectievelijk 5 en 2 megapixel mee. Standaard zul je bij aankoop van de tablet al direct van Microsoft Office gebruik kunnen maken, want dit staat er al direct op.

Bij de gratis tablet aanbiedingen zien we eigenlijk nooit een LG tablet voorbij komen en mogelijk heeft het er mee te maken dat deze niet direct zo in het oog springt zoals bijvoorbeeld een iPad doet of een Samsung Galaxy Tab. Mocht je geïnteresseerd zijn in de LG G Pad II, dan is het nog even afwachten wat deze precies moet gaan kosten, want hierover heeft LG vooralsnog niets bekend gemaakt. Wel weten we inmiddels dat de tablet in de richting van Europa, en dus mogelijk ook in de richting van Nederland, komt.

Categorie: Informatie