Blog

Welke tablet is het best?

Er is niet 1 tablet de beste van allemaal. Er zijn heel erg veel tablets heel erg goed. Eigenlijk zou je daarbij moeten kijken naar de prijsklasse. Je kunt namelijk onmogelijk zeggen dat een iPad veel beter is dan een tablet van Archos. Natuurlijk is deze beter, maar hij is dan ook 2 keer zo duur, dus dan kunnen we niet spreken van eerlijke vergelijking.

Ook bij de gratis tablets zit er een groot verschil in de nieuwwaarde van de tablet. Zo is de tablet die je bij Leesmap krijgt 2 keer zo goedkoop als de tablet die je bij Oxxio krijgt. Daarentegen is ook de dienst van Oxxio een stuk duurder, dus kunnen zij het zich automatisch meer permitteren om een duurdere tablet aan te bieden.

Je zou eens kunnen kijken op internet naar de specificaties van een bepaalde tablet die je hier gratis kunt krijgen om zo een indruk te krijgen in wat deze tablet allemaal in zijn mars heeft. Als je je hierin kunt vinden is het goed en als je je er niet in kunt vinden, maar de aanbieding van de adverteerder is nog steeds goedkoop, dan is het dus alsnog goed om op de aanbieding in te gaan. Laat niet alles van een gratis tablet afhangen, want de aanbiedingen individueel gezien zijn vaak ook zeer scherp in prijs.

Categorie: Informatie