Blog

Zeer goedkope tablet van Amazon

Alhoewel de combinatie van Amazon en tablets vooralsnog niet erg succesvol is gebleken met de Kindle Fire geeft Amazon het niet op en brengt het zelfs een nieuwe tablet op de markt en deze Fire tablet zal een prijskaartje van slechts 50 euro mee gaan krijgen.

Het lage prijskaartje is niet het enige opmerkelijke aan de nieuwe tablet van Amazon, want het is namelijk ook zo dat deze tablet in zesvoud te koop zal worden aangeboden door het bedrijf, waarbij dan de zesde tablet gratis is. Mocht je dus met meerdere mensen geïnteresseerd zijn in het kopen van een nieuwe tablet, dan kan 1 iemand dus aan een gratis tablet komen, want de kosten van het in zesvoud kopen van de tablet liggen op 250 euro.

Nieuwe tablet Amazon in verschillende formaten

De nieuwe tablet van Amazon is ook op beeld te zien en het gaat hierbij zoals te zien is dus om een tablet met een 7 inch beeldscherm. Amazon gaat het hier echter niet bij laten en zal later ook nog komen met een tablet van 8 en van 10 inch. Deze zullen dan uiteraard ook geleverd gaan worden met wat betere specificaties dan bij het exemplaar van 7 inch het geval is. Je kunt bij deze tablet van slechts 50 euro rekenen op een werkgeheugen van 1 en een opslaggeheugen van 8 Gigabyte. Laatst genoemde is eventueel ook uit te breiden met een sd-kaart als dat gewenst is.

Categorie: Informatie